Cele mai tari seriale pentru o vară toridă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai tari seriale pentru  o vară toridă
Cele mai tari seriale pentru o vară toridă

Pentru cei care au ales să-şi petreacă serile în faţa micilor ecrane, televiziunile au pre-gătit o mulţime de surprize!

Nici nu a început bine vara, că televiziunile au adus pentru telespectatori seriale de top, pe toate gusturile. Din 9 iulie, TVR 1 difuzează în exclusivitate cel de-al treilea sezon al serialului „Dr. House“, iar cei care au ratat primele două sezoane le pot urmări de luni până miercuri, după miezul nopţii.

În noua serie, excentricul doctor Gregory House este pus în situaţii limită: el se vede nevoit să-şi salveze nu doar propria viaţă, ci şi pe ale altora, ajungând chiar în conflict cu poliţia. Este o perioadă dificilă pentru House, care se vede părăsit, rând pe rând, de către membrii echipei sale:

Foreman demisionează pentru că nu vrea să ajungă ca şi şeful lui, Chase este dat afară de către House, iar Cameron îl urmează pe Chase, din solidaritate. TVR a mai pregătit două premiere: „Black Donnellys“, o producţie SUA, din 2007, despre patru fraţi irlandezi care trăiesc în America, şi „Andy Barker, detectiv particular“, o comedie spumoasă despre un contabil care devine, fără voie, detectiv particular.

Nici Antena 1 nu se lasă mai prejos: în grila de vară a postului figurează unul dintre cele mai celebre seriale, „Eroii“. Toţi protagoniştii deţin puteri inimaginabile, care le conferă unicitate şi îi transformă peste noapte în eroi. La Antena 1 a mai început şi serialul „Shaolin Kung Fu“, o cronică a începuturilor legendei templului Shaolin, unde a luat naştere stilul Kung Fu. 

Pro Cinema aduce două comedii de top. Prima este „Anturaj“, un serial produs de HBO, care are în prim plan prietenia dintre bărbaţi. Personajele principale fac dovada că celebritatea este mult mai amuzantă dacă este împărtăşită cu gaşca de prieteni.

Julia Louis-Dreyfus, interpreta lui Elaine din „Seinfeld“ joacă rolul unei femei proaspăt divorţate, care încearcă să meargă mai departe, în serialul „Aceeaşi Christine, alte aventuri“, difuzat tot la Pro Cinema.

„Televiziunile te vor ţine în priză cu noile aventuri ale personajelor din seriale!“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite