Catherine Zeta Jones se îndrăgosteşte din nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catherine Zeta Jones se îndrăgosteşte din nou!
Catherine Zeta Jones se îndrăgosteşte din nou!

Frumoasa Catherine Zeta Jones (40 de ani) este protagonista unei comedii, în care are o relaţie specială cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Un subiect la modă, menit să stârnească controverse.

Filmul „Idilă cu dădaca mea“ este o nouă comedie romantică, în care Catherine Zeta Jones demonstrează încă o dată că are tot ce-i trebuie pentru a seduce bărbaţii indiferent de vârsta lor. O abordare cu final deloc surprinzător,  care tratează în manieră tipic americană povestea unei femei cu probleme în căsnicie. Catherine Zeta Jones alias Sandy are un soţ minunat, doi copii inteligenţi, un job potrivit... pe scurt, duce o viaţă banal de perfectă.

Totul se schimbă în ziua în care ea, Sandy cea frumoasă, descoperă că soţul îi este infidel. Pentru că armonia de acasă este iremediabil pierdută, femeia de 40 de ani, cu  inima frântă şi dornică să o rupă cu trecutul plin de minciunile soţului, îşi ia copiii şi pleacă la New York, gata să înceapă o nouă viaţă. Visul ei de acum este acela de a deveni nici mai mult, nici mai puţin decât... reporter sportiv.

Dar perioada de tranziţie se dovedeşte a fi mai grea decât se aştepta, iar  Sandy apelează la serviciile unei bone, de fapt, ale unui tânăr de 25 de ani, Avram. Acesta este un boem care refuză un job bine plătit, în schimbul unuia care îi dă posibilitatea de a găsi mai uşor fericirea şi liniştea. Aşadar, o mamă singură care visează la o carieră de succes şi un tânăr... cu vise greu de identificat. Relaţia celor doi scapă de sub control, graniţa dintre datoriile de serviciu ale bonei şi viaţa personală a angajatorului dispare, iar Sandy şi Avram se trezesc un cuplu fericit.

Inevitabil, diferenţa de ani dintre cei doi nu este chiar un impediment. Mai mult decât atât, copiii lui Sandy leagă şi echilibrează această relaţie ce demonstrează că dragostea este răspunsul tuturor problemelor. Finalul este o imagine idilică din cea mai bună dintre lumile în care ar putea trăi aceşti îndrăgostiţi. Filmul va rula din 9 octombrie în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj, Timisoara, Iaşi).

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite