Cătălin Măruţă: „Mama îmi taxează toate bâlbele şi gafele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Măruţă: „Mama îmi taxează toate bâlbele şi gafele“
Cătălin Măruţă: „Mama îmi taxează toate bâlbele şi gafele“

Din septembrie, Cătălin Măruţă a încept un nou sezon de „Happy Hour“, show-ul de la PRO TV, în care personaje şi personalităţi sunt invitate la o oră de provocări, întrebări incomode, muzică, dans şi bună dispoziţie.

Adevărul: Cum te simţi după vacanţa petrecută în Spania?

Cătălin Măruţă
: Ca întors dintr-un basm. Am descoperit o lume frumoasă şi nişte oameni care se simţeau cu adevărat liberi. Mă bucur atunci când nu mai văd feţe triste şi umeri încovoiaţi de griji.

Ce aduce nou emisiunea „Happy Hour“ din acest sezon?

Ne-am renovat „casa“, adică avem un decor nou. Cât despre noutăţile de conţinut, ele vor veni pe măsură ce li se va simţi nevoia. „Happy Hour“ are un format care a avut succes tot timpul anului şi nu vrem să facem schimbări doar de dragul schimbării.

Ce vedete ţi-ar plăcea să chemi în emisie în acest sezon?

Pe toate care vor crede SINCER că nu sunt VEDETE, ci doar buni profesionişti. Unii care să vorbească şi despre eşecurile lor, nu doar despre succese fulminante. Adică oameni obişnuiţi!

Cum te pregăteşti pentru fiecare nouă editie de „Happy Hour“?

Repartizarea invitaţilor pe zile, contactarea lor, acordul între timpul lor liber şi orele noastre de emisie, astea ne iau cel mai mult timp. Pentru emisiunea în sine, îmi pregătesc documentarea obligatorie. În direct, totul curge în funcţie de atitudinea invitatului. Nu pot să ştiu ce va răspunde, aşa că fiecare întrebare a mea depinde de răspunsul anterior al invitatului. De multe ori, apar confesiuni pe care nu le-aş fi anticipat.

Cine face „Întrebarea aMaruţă“?

Eu, noi, cu toţii. Este o rubrică a tuturor celor care sunt prezenţi în platou. Este selectată întotdeauna cea mai inspirată dintre întrebările care apar din partea colegilor.

Ai un model în ceea ce priveşte munca de prezentator TV?

Am oameni pe care-i admir, dar nu am modele pe care să le urmez. Nu pentru că n-ar fi oameni valoroşi în televiziuni, ci pentru că stilul unuia sau altuia nu mi s-ar potrivi mie.

Se întâmplă să primeşti critici din partea telespectatorilor sau sugestii?

Sugestiile se referă, deseori, la invitaţii pe care telespectatorii şi i-ar dori în emisiune. Criticile cele mai dure vin de la mama. Îmi taxează toate bâlbele, toate gafele şi îmi zice că sunt pisălog.

Cum arată viaţa ta când nu eşti la „Happy Hour“?

Andra (n.r. - soţia sa) îmi spune că stau conectat la telefonul mobil ca la perfuzie. Vorbesc foarte mult la telefon, altfel n-aş reuşi să fiu sigur că invitaţii săptămânii vor veni atunci când trebuie. Altfel, încerc să mă bucur de ceea ce există în jurul meu – tihna casei, o seară cu prietenii, un film bun, o carte interesantă...

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite