Carmen Tănase:„Întotdeauna mi se pare că se poate şi mai bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Tănase:„Întotdeauna mi se pare că se poate şi mai bine“
Carmen Tănase:„Întotdeauna mi se pare că se poate şi mai bine“

Actriţa Carmen Tănase alias Flăcărica din serialul „State de România“, transmis de Acasă TV, vorbeşte despre noua producţie de televiziune în care joacă începând din această toamnă.

Adevărul: În „State de Romania“, ţiganii sunt afectaţi de criză?

Carmen Tănase: Nu ştiu alţii cum sunt, dar criza nu a ajuns şi la noi. Familia Potcovaru tocmai s-a întors de la Paris, unde State a mers pentru a-şi continua studiile, la faimoasa Universitate Sorbona.

Lucrurile merg bine, afacerile sunt profitabile, iar acum ne pregătim de campania electorală.


Cum este actorul Gheorghe Visu ca partener în serial?

Filmăm de aproape trei ani împreună, aşa că lucrurile merg foarte bine. Ne cunoaştem reacţiile, ne înţelegem din priviri şi fiecare ştie foarte bine ce are de făcut.

Acesta este unul din avantajele serialului „State de România“. O echipă deja sudată, care lucrează foarte bine împreună!


Cum a reactionat Tudor Parhon (n.r. – fiul actriţei) când a văzut -o prima dată pe Flăcărica?

Tudor s-a distrat foarte tare atunci când a văzut-o prima oară pe Flăcărica. Şi a început să râdă tot mai mult cu fiecare episod.

Să vezi acum, când va începe „State de România”, un serial în care umorul este la putere. Eu ştiu cât de tare ne distrăm atunci când suntem pe platoul de filmare, iar rezultatul final nu poate fi decât unul plin de haz.


Cine este cel mai dur critic al dvs.?

Eu sunt cel mai dur critic al meu. Şi sunt veşnic nemulţumită, pentru că întotdeauna mi se pare că se poate şi mai bine.

Obişnuiţi să vorbiţi cu Tudor despre proiectele la care lucraţi?

Sigur că da, mai ales că el învaţă acum cam aceeaşi meserie. Aşa că ne sfătuim şi eu cu el, şi el cu mine. Vorbim foarte des la telefon, îi povestesc ce se întâmplă pe platoul de filmare, râdem de secvenţele comice sau discutăm despre ce s-a mai filmat.

Când şi unde vă putem vedea jucând la teatru?

Începând cu luna noiembrie, la Teatrul „Odeon“, în spectacolul „Gaiţele“, regizat de Alexandru Dabija, unde joc rolul lui Colette Duduleanu.

Există un model pe care-l urmaţi în cariera de actriţă?

În viaţa mea există două modele: Olga Tudorache şi Gina Patrichi. Olga mi-a fost profesoară, de la ea am învăţat meserie, iar Gina este pentru mine un model de profesionalism şi o prietenă extraordinară, aş îndrăzni să spun.

Care a fost filmul sau cartea care v-a influenţat modul de a trăi?

„Metamorfoza“ lui Kafka. E o întreagă filozofie în paginile acestei cărţi, o filozofie care trebuie simţită şi interpretată de fiecare în parte.

Din acest motiv, mi-e greu să vorbesc despre conţinutul acestei cărţi şi modul în care m-a influenţat. Pot doar să spun că trebuie citită! Ştiu că a fost făcut şi un film după această carte, însă nu am vrut să-l văd, tocmai pentru a rămâne cu propria mea interpretare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite