Cadouri hightech de la Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri de Moş Crăciun
Cadouri de Moş Crăciun

A venit şi perioada sărbătorilor de iarnă! Poţi să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi cu cele mai noi gadgeturi!

Pentru cei care nu ştiu ce să le dăruiască celor dragi, vă oferim nişte soluţii la îndemână, care vor avea garantat efectul scontat! Un mp3 player sau poate o cameră video vor fi acele accesorii care pot aduce un plus de stil purtătorului.

Astfel, pentru cei care iubesc muzica, de ce nu le oferiţi un mp3 player drăguţ, care le va stoca toată muzica preferată? Mp3 Player-ul Samsung YP-S2ZR, de 1 GB, are o autonomie de 13 ore şi este disponibil în patru culori: roşu, verde, negru şi albastru.

Desigur veţi dori să vă imortalizaţi momentele petrecute alături de cei dragi în jurul pomului de Crăciun. Şi ce altă soluţie mai bună decât o cameră video Sony TG7VE, care redefineşte conceptul „HD la purtător"? Cu un aspect stilat, funcţii de filmare inteligente şi utilizare extrem de simplă, TG7VE este partenerul perfect pentru orice ocazie.

Cei care sunt dispuşi să ofere un cadou mai costisitor, dar deosebit, pot dărui celor apropiaţi un laptop VAIO CS31, care are o paletă cromatică bogată, adresată utilizatorilor stilaţi, care doresc să-şi exprime personalitatea în moduri cât mai diverse.

Disponibile în şase culori: roz coral, negru lemn dulce, alb sidef, roşu aprins, cremă caramel şi violet, laptopurile CS31 sunt partenerul ideal pentru utilizatorii care apreciază stilul de viaţă digital.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite