Rezistenţa Urbană, despre Bucureştiul ascuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buciuman, Macabroo, Raiden, Ilau şi Quetric iau cu asalt lumea virtuală! Tineri şi înarmaţi cu o voinţă de fier, „rezistenţii“ depun eforturi de a se distanţa de tendinţele vremii.

Site-ul www.rezistenta.net, unde cei cinci activează, se deschide precum o paletă de proiecte care au atras atenţia internauţilor.

Cunoşti Bucureştiul?

Blogul Rezistenţa Urbană are câteva rubrici permanente. Dintre toate, cea mai interesantă este de departe „Bucureştiul Nevăzut”. Sunt peste două milioane de oameni care trăiesc în capitală şi nici nu observă detaliile încărcate de istorie, care spun povestea acestui oraş.

Pentru cei care doresc să descopere „Bucureştiul Nevăzut“, uitat sau pierdut, Raiden îţi va prezenta un altfel de oraş, despre care probabil nici nu ştiai că există.

Pasionat de spaţiul în care locuieşte, Raiden poate să-ţi spună multe lucruri despre cum arăta Bucureştiul în anii ’30, ’60 şi după Revoluţie.

Tot el o să-ţi vorbească despre uitarea celor mai importante obiective arhitecturale şi deteriorarea acestora. Raiden încearcă să salveze ce a mai rămas din istoria Bucureştiului. Încă nu e prea târziu pentru a schimba ceva, iar tinerii de pe Rezistenţa Urbană ne-o demonstrează!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite