Brad şi Angelina, uniţi la bine şi la rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie şi Brad Pitt se iubesc din 2005. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Shiloh dar şi încă trei copii înfiaţi, Maddox (6 ani), Pax (4 ani) şi Zahara (2 ani). În aceşti

Angelina Jolie şi Brad Pitt se iubesc din 2005. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Shiloh dar şi încă trei copii înfiaţi, Maddox (6 ani), Pax (4 ani) şi Zahara (2 ani). În aceşti ani au avut multe de îndurat împreună, însă dragostea a învins, iar acum cei doi au planuri de căsătorie, ba mai mult, Angelina este însărcinată din nou.

Angelina Jolie (32 de ani) şi Brad Pitt (44 de ani) se cunosc de când au filmat împreună "Dl şi dna Smith", în anul 2005. Pe vremea aceea actriţa era singură, însă Brad era însurat cu Jennifer Aniston de patru ani. Câtă vreme au lucrat împreună, cei doi s-au înţeles de minune, ba mai mult, petreceau destul timp unul în compania altuia. La scurt timp, Brad şi Jen - care aveau câteva probleme de familie - au divorţat (2006), iar relaţia dintre Angie şi actorul american s-a concretizat.

Mii de fani au învinuit-o pe vedetă că a distrus o căsnicie fericită, iar Aniston declara la acea vreme că este rănită şi că încă îl iubeşte foarte mult pe fostul soţ.

Cuplul a rezistat tuturor criticilor şi bârfelor care i-au vizat şi, mai mult decât atπt, Angelina a rămas însărcinată, făcându-l pe iubitul ei foarte fericit. Cei doi au decis ca venirea copilului pe lume să se întâmple în Namibia. La 30 mai 2006 s-a născut micuţa Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Frumoşii Angie şi Brad au fost desemnaţi cuplul anului 2007, de către revista US Weekley. Cititorii publicaţiei americane îi îndrăgesc pentru că ambii îşi găsesc timp pentru carierele lor, pentru actele de caritate, dar şi pentru familie.

Gurile rele au declarat că nu vor rezista împreună. Se zvonea că între cei doi nu mai există atracţie fizică şi că se comportă precum un cuplu care e de mult împreună. Chiar şi fosta iubită a lui Angie, modelul Jenny Shimizu, declara că Brad e mult prea cuminte pentru ea şi că oricum Jolie are tendinţe lesbiene. Cu toate acestea, iubirea a rezistat, ba mai mult, vedeta e din nou însărcinată. Conform unor surse apropiate celor doi, se pare că vor avea gemeni. O dată cu aflarea acestei veşti, actorii au decis să îşi pună pirostriile în primăvara acestui an.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite