Bordeianu aruncă din tren mai multe vedete!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordeianu aruncă din tren mai multe vedete!
Bordeianu aruncă din tren mai multe vedete!

După succesul primelor ediţii, emisiunea „Aruncaţi din tren“, de la Antena 1, prezentată de Dan Bordeianu, va fi „upgradată“.

Adevărul: În ce constau schimbările aduse emisiunii?

Dan Bordeianu: Formatul rămâne acelaşi - nişte vedete aruncate din tren, într-un oraş, trebuie să supravieţuiască şi să strângă cât mai mulţi bani, pentru un scop nobil. Pentru diversificare, vom face un upgrade: în loc de trei vedete, vor fi patru, împărţite în două echipe, care vor pleca în oraşe diferite.

Echipele vor avea la dispoziţie 24 de ore, iar întreaga aventură va fi prezentată într-o singură ediţie săptămânală, mai lungă, lunea de la 20.30, şi, în reluare, sâmbăta, de la 17.00.

Miza este la fel de importantă, doar că de data asta concurenţii au la dispoziţie o singură zi în ca­­re să strângă cât mai mulţi bani. La început ne-am temut că sumele vor fi mai mici, dar după câteva ediţii filmate în noua for­mulă am avut surpriza să descoperim că nu e deloc aşa!


Cum se comportă concurenţii în situaţii de stres?

Emisiunea este dificilă pentru toată lumea, dar mai ales pentru concurenţi. Când am demarat proiectul, ne aşteptam şi la mo­­­­mente critice, la conflicte, la  fiţe, dar până acum nu am avut probleme.

Toate vedetele au dat dovadă de dă-ruire, au alergat de dimineaţa până noaptea pentru a convinge cât mai mulţi oameni şi pentru a strân­ge sume cât mai mari, în beneficiul copiilor pen­tru care au luptat.

Filmările au şi momente amu­zante, doar filmăm pe şine de cale ferată, prin gări şi depouri. Cele mai haioase sunt probe­le obligatorii, când le cer con­curenţilor să vorbească timp de o oră în versuri şi rime.


Cum crezi că ai face faţă în postura de  concurent?

Am învăţat de la invitaţii mei... tot ce se poate! Mi-am dat seama că sumele cele mai mari sunt strânse de cei care nu se tem de nimic, de vreun eventual refuz, de cei care nu se dau în lături de la niciun efort. Sună pompos, dar asta e cheia succesului. Nu cred că există reţete, e vorba de cât de mult te poţi implica.

Sigur, un rol important îl joacă şi norocul de a da peste oameni dornici să te ajute şi, din nou, un lucru observat în timpul emisiunii, oamenii simpli, cu bani mai puţini, sunt cei care sar cel mai repede în ajutorul cuiva şi se implică imediat în proiectul nostru.

Deşi vedetele sunt puse în situaţii dificile, uneori chiar umilitoare, ca spectator poţi vedea clar din ce aluat este făcut fiecare în parte... Şi, din fericire, nu „aranjăm“ şi nu „fardăm“ acţiunea: toţi cei aleşi până acum s-au dovedit oameni de calitate. Showul nostru de televiziune arată ceea ce în rest nu se prea vede: că românii sunt solidari şi îşi ajută, cum şi cât de mult pot, aproapele. Şi asta nu e puţin!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite