Andreea Spătaru nu suspină după Răzvan şi Dani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul iepuraş Playboy şi Tudor de la Fly Project sunt piesele de rezistenţă ale matinalului de la Naţional TV. După mai bine de doi ani de muncă în aceeaşi echipă, Andreea Spătaru şi

Fostul iepuraş Playboy şi Tudor de la Fly Project sunt piesele de rezistenţă ale matinalului de la Naţional TV. După mai bine de doi ani de muncă în aceeaşi echipă, Andreea Spătaru şi foştii săi colegi de platou, Răzvan şi Dani, au decis să se lupte pe cont propriu pentru audienţe.

Ea a rămas pe loc, la emisiunea "E dimiNeaţă, naţiune!" de la Naţional TV (pe care o va modera cu Tudor, solistul de la Fly Project), iar cei doi au plecat la Antena 1. "Divorţul" foştilor parteneri s-a produs fără traume, ba chiar cu un iz de uşurare, cel puţin pentru Andreea.

"Am împărţit foarte multe ore din viaţă cu Răzvan şi cu Dani, dar nu s-a pus niciodată problema să plec cu ei - declară blonda. Nu pot să spun că am avut o legătură extraordinar de strânsă, dar nu ne urâm, nu vorbim urât unii faţă de ceilalţi.

Ceea ce s-a întâmplat cred că este un pas important pentru cariera fiecăruia". Cu un decor nou, "E dimiNeaţă, naţiune!" a debutat într-o zi de marţi, având în prim-plan nişte farfurii sparte de Tudor, pentru a alunga ghinionul. În privinţa noului partener, Andreea este plină de optimism: "Tudor este obişnuit cu reacţiile publicului. În plus, este o fire dezinvoltă."

Şi încă un mic amănunt: deşi Andreea afişează în emisiune un bust îmbunătăţit artificial şi scos în evidenţă prin vestimentaţii sexy, blonda a ţinut să precizeze: "Nu am făcut această operaţie de mărire a sânilor pentru a avea audienţă mai mare, ci pur şi simplu a fost o dorinţă de-a mea, pe care mi-am satisfăcut-o".

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite