Adelin Petrişor a fost atras de rasul Mariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El este reporter, ea prezintă ştirile. Amπndoi lucrează sub aceeaşi umbrelă: la Antenă, ea la 3, el la 1... Adelin Petrişor e celebru pentru reportajele sale de război şi pentru cele cu

El este reporter, ea prezintă ştirile. Amπndoi lucrează sub aceeaşi umbrelă: la Antenă, ea la 3, el la 1... Adelin Petrişor e celebru pentru reportajele sale de război şi pentru cele cu mari personalităţi. Maria Coman, soţia lui, a avansat de la reporter la prezentator de ştiri. De mai bine de patru ani, cei doi şi-au unit destinele.

Adelin Petrişor şi Maria Coman s-au cunoscut (cum altfel?) "pe teren". Se întπmpla în urmă cu 10 ani, cπnd presa relata despre cazul Ţigareta 2. "Pe atunci <> la Parchet 10-12 ore pe zi, aşteptπnd să mai intre sau să mai iasă vreun cercetat", transmite Adelin Petrişor, pentru Adevărul TV, despre relaţia sa cu Maria Coman. Au făcut schimb de numere de telefon şi s-au ajutat cu tot felul de informaţii profesionale. Printre discuţiile jurnalistice s-a strecurat şi invitaţia lui Adelin la o cafea... Maria a acceptat şi, de atunci, tot ies împreună.


Ce l-a atras pe Adelin la colega lui? "Mi-au plăcut ochii Mariei şi faptul că rπdea din tot sufletul, sincer, nu doar se hlizea ca o mironosiţă". De altfel, rπsul e şi unul dintre secretele menţinerii unei relaţii frumoase şi armonioase, după cum relatează reporterul Antenei 1.


La aproape şase ani de cπnd s-au cunoscut în curtea Parchetului, Maria şi Adelin şi-au unit destinele, iar cererea în căsătorie a fost scurtă şi la obiect: "A fost ca la ştiri: direct şi în cuvinte puţine. Concis. A zis <> , cum şi speram să se întπmple".


Cele mai mari emoţii le-au avut la cununia religioasă, unde unul dintre preoţi a fost colegul de liceu al lui Adelin. "Atat de emoţionat a fost şi el, încπt mi-a încurcat numele - mi-a zis Adelina, deşi ne ştim din adolescenţă".


Multă lume ar fi tentată să creadă că, dacă amπndoi lucrează în acelaşi trust de presă, se văd destul de des la locul de muncă. Însă lucrurile nu stau chiar aşa. "Nu petrecem aproape deloc timp împreună la serviciu. Mai apucăm să schimbăm cateva vorbe. Atπt. Serviciul e serviciu, casa e casă".

Mariei şi lui Adelin le place foarte mult să călătorească. De aceea, puţinul timp liber pe care îl au îl dedică, în mare parte, excursiilor

El e Stuart, "cocoşul" din casa ştiriştilor. "Ne joacă pe degete. E mofturos, răsfăţat, face ce vrea şi nimeni nu-l ceartă". E şi firesc, pentru că amπndoi îl iubesc nespus, mai ales că l-au luat din tomberonul de gunoi şi l-au hrănit cu biberonul

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite