Adela Popescu: jurnal de pe platoul de filmări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa care îi dă viaţă lui Cris din filmul “Weekend cu mama” a ales să-şi împărtăşească online gândurile din timpul filmărilor...

Adela Popescu, vedeta postului Acasă TV, a început să scrie un jurnal în timpul filmărilor celui mai nou film al lui Stere Gulea, “Weekend cu mama”. Motivaţia acesteia a fost simplă: rolul pe care-l joacă în film, narcomana Cris, este total diferit de rolurile pe care le-a jucat până acum. Astfel, actriţa recunoaşte că lumea în care a pătruns prin intermediul filmului este crudă, şocantă şi inimaginabilă.

Drame şi experienţe marcante

Adela Popescu, la doi ani de la încheierea filmărilor, povesteşte cum a aflat că a câştigat castingul pentru filmul “Weekend cu mama”, bucurându-se pentru că aflarea acestei veşti a coincis cu admiterea la facultate. Totodată, Adela îşi dezvăluie frica de a intra în pielea unui personaj complet diferit de ea şi cum a devenit Cris.

Mai mult decât atât, actriţa mărturiseşte cu emoţie despre scena care a marcat-o cel mai mult: filmările de la Ciocăneşti-Pădure, moment în care a trebuit să simuleze că şi-a administrat o supradoză de droguri. Dacă doreşti să citeşti mai multe dintre însemnările Adelei Popescu din timpul şi după filmări şi să descoperi cum s-a împăcat aceasta cu celelalte vedete de pe platou, atunci accesează site-ul www.weekendcumama.ro.

www

e-nunti.ro

image


Dacă ai nevoie rapid de un ghid de nuntă care să conţină toate informaţiile necesare realizării unei nunţi ideale, site-ul te ajută să faci faţă acestei munci titanice cu sau fără ajutorul unor specialişti care organizează nunţi. Aici găseşti informaţii cu privire la firmele care se ocupă de organizarea nunţilor.

idieta.ro

image


Iată o comunitate online pentru femeile care caută orice fel de sfaturi, de la dietă, la probleme de cuplu şi chiar şi sfaturi pentru cum să-ţi petreci timpul liber. Site-ul îţi oferă informaţii despre cele mai noi diete, dar şi despre cele mai noi metode de înfrumuseţare. Aşa că ce mai aştepţi?

askmen.ro

image


Pentru că Internetul abundă de site-uri pentru femei cu diferite sfaturi, de ce nu ar exista şi site-uri specializate pentru bărbaţi? Dacă vrei să afli noutăţi despre cele mai noi maşini, despre business şi IT, atunci încearcă acest site. Destinat pentru bărbaţii puternici, site-ul te va surprinde imediat!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite