FORBES TRAVEL: Şapte destinaţii exclusiviste, din Noua Zeelandă până în Patagonia şi Africa de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din Spania până în Noua Zeelandă, Africa de Sud, Mexic sau chiar Patagonia, adevăratul spirit exclusivist se găseşte cu greu şi costă pe măsură!

THE OBEROI AMARVILLAS, Agra, India

image

De la 5.545 euro / persoană/ 10 nopţi (cu transport)

Este situat în Agra, la 600 de metri de Taj Mahal, iar toate camerele au vedere spre monumentul pe care Rabindranath Tagore obişnuia -l numească „o lacrimă pe obrazul timpului". Construit într-un stil inspirat din arhitectura Moorish şi Murghal, resortul are terase pe peluze, fântâni şi pavilioane cu interior luxos.

THE MARQUES DE RISCAL HOTEL, Rioja, Spania

image

De la 4.519 euro / persoană/ 10 nopţi (cu transport)

Rioja este cea mai renumită regiune de viticultură din Spania. Hotelul se află în localitatea Elciego, aproape de Bilbao şi Zaragoza, iar designul este unic: ferestre înclinate sau în zig zag, acoperiş cu valuri de titaniu colorat în roz, auriu şi argintiu. Totul contrastează cu împrejurimile liniştite, iar hotelul este format din două clădiri - una tradiţională şi una futuristă - legate printr-un pod.

TAUPO HUKA LODGE, Noua Zeelandă

image

De la 10.672 euro / persoană / 10 nopţi (cu transport)

Situat în Taupo, Central North Island din Noua Zeelandă, hotelul se întinde pe o suprafaţă de şapte hectare, fiind înconjurat de cascadele care formează Huka Falls. Toate camerele sunt pe malul râului Waikato, având vedere atât la râu cât şi la pădure.

REZERVAŢIA NATURALĂ PRIVATĂ ULUSABA, Africa de Sud

image

De la 13.680 euro / persoană / 10 nopţi (cu transport, all-inclusive)

Rezervaţia se află în interiorul Rezervaţiei Nisipurilor Sabi, de la graniţa cu Parcul Naţional Kruger în provincia Mpulanaga. Clienţii pot urmări animale sălbatice în condiţii de lux, pe 13.500 de hectare de vegetaţie africană virgină.

PEZULA RESORT HOTEL&SPA, Knysna, Africa de Sud

image

De la 15.900 euro / persoană / 10 nopţi (cu transport)

Localizat pe coasta Garden Route, la 40 de minute de zbor de Cape Town, hotelul este înconjurat de faleze abrupte, păduri vechi şi plaje ferite. Include 78 de apartamente luxoase şi un castel privat.

VILLA MANDARINAS, Puerto Vallarta, Mexic

image

De la 5.395 euro / persoană / 10 nopţi (cu transport)

Vila are şapte dormitoare imense, cu vedere spectaculoasă asupra golfului. Arhitectura este inedită: într-unul dintre dormitoare, o chiuvetă de o tonă a fost sculptată dintr-un bolovan vulcanic atât de masiv, încât a fost instalată întâi chiuveta şi apoi baia a fost construită în jurul său.

LLAO LLAO HOTEL&RESORT GOLF-SPA, Patagonia, Argentina

image

De la 14.950 euro / persoană / 10 nopţi (cu transport)

Situat în partea de nord-vest a Argentinei, în Patagonia, hotelul (votat „cel mai bun din Argentina" de mai multe ori) este poziţionat la doar 25 de kilometri de oraşul Bariloche, pe culmea unui deal şi cu vedere panoramică asupra munţilor Lopez, Capilla şi Tronador.

Citiţi mai multe detalii despre alte 50 de escapade exclusiviste în suplimentul ,,Forbes Travel", oferit gratuit împreună cu numărul 32 al revistei Forbes România.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite