„Men’s Health“ România ar putea trece la WAZ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licenţa publicaţiei pentru bărbaţi „Men’s Health“, care a aparţinut în ultimii cinci ani companiei nemţeşti Burda, ar putea fi preluată, potrivit unor surse din industrie, de către grupul german WAZ.

 Compania editează la nivel autohton „România liberă“. Potrivit informaţiilor „Adevărul“, Rodale, proprieterul „Men’s Health“, a mai fost în discuţii cu grupurile Edipresse şi Sanoma Hearst. Răzvan Spiridon, redacto-şef „Men’s Health“, a declarat că nu a fost informat până acum despre numele companiei care va duce mai departe licenţa.

Echipa va fi păstrată

Spiridon a precizat că americanii de la Rodale au pus condiţia celor interesaţi ca echipa şi redactorul-şef să rămână în aceeaşi formulă. Spiridon a mai precizat că trustul german a fost cel care a decis să nu mai continue licenţa, din dorinţa de a-şi edita doar propriile titluri.

Potrivit lui Spiridon, următorul număr al revistei va apărea în luna ianuarie 2010. „Men’s Health“ a vândut în luna mai 8.318 exemplare pe apariţie, conform datelor Biroului Român de Audit al Tirajelor. Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii societăţii „R“ nu au putut fi contactaţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite