VIDEO Peste 5.000 de „devoratori de publicitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Peste 5.000 de „devoratori de publicitate“
VIDEO Peste 5.000 de „devoratori de publicitate“

Cea de-a 14-a ediţie a „Nopţii devoratorilor de publicitate” a avut loc, ca şi anul trecut, în aceeaşi Sală Polivalentă învechită şi fără sistem de ventilaţie.

Citiţi şi:


În ciuda întârzierilor şi a condiţiilor, spectatorii au apreciat din plin reclamele. Potrivit organizatorilor, la eveniment au participat peste 5.000 de persoane.

Pe cele patru ecrane au rulat cele mai tari spoturi din 54 de ţări, inclusiv din Mongolia, Irak şi regiunea Guarani din India, timp de mai bine de cinci ore. Conform Ralucăi Răsădean, reprezentantul Zero Events, costurile evenimentului s-au ridicat la aproximativ 100.000 de euro.

Printre reclamele aplaudate de telespectatori s-au numărat „Gorila“ pentru Cadbury, robotul dansator de la Citroen, remake-ul reclamei „Wazzup“ a mărcii de bere Budweiser.

 În plus, a rulat o serie de spoturi marca Cinematheque JM Boursicot, cu protagonişti de marcă între care Omar Sharif, John Travolta, Paul Newman, Kim Basinger, Brad Pitt, Dustin Hoffman, Antonio Banderas, John Cleese, Charlie Chaplin, Uma Thurman, Brad Pitt, Richard Gere, Mélanie Griffith şi Bob Hope. La acestea se adaugă şi cele mai recente clipuri cu Bill Gates şi Jerry Seinfeld pentru Microsoft.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite