VIDEO "Meserii murdare" de pe Discovery ar putea ajunge şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO "Meserii murdare" de pe Discovery ar putea ajunge şi în România
VIDEO "Meserii murdare" de pe Discovery ar putea ajunge şi în România

Prezentatorul emisiunii "Meserii murdare" de la Discovery Channel, Mike Rowe, le-a cerut fanilor să îl ajute cu sugestii de noi meserii murdare din ţările lor. Potrivit reprezentanţilor Discovery, cele mai bune idei să fie puse în practică.

Trimite ideea ta AICI!
 
Mike Rowe a rămas fără idei după ce practicat aproape 200 de meserii. A curăţat măruntaie de peşte sau rămăşiţe de gândaci, a desfundat fose septice sau a castrat oi alături de oameni care fac asta zi de zi. Acum cere sugestii pentru o meserie pe care să nu o fi încercat şi care să fie murdară.

Fanii pot să încarce pe YouTube filmuleţe proprii despre o meserie murdară pentru Mike. Dacă ideea îi va surâde, iar producătorii nu vor avea nimi împotrivă, Mike se va "mzurdări" la faţa locului. Adică va merge în ţara respectivă pentru a face un episod pentru emisiunea "Meserii murdare" alături de câştigător.

În cadrul emisiunii "Meserii murdare", Mike Rowe străbate SUA pentru a încerca meserii neobişnuite, dar absolut vitale pentru bunul mers al societăţii.

Mike face cunoştinţă cu oameni care muncesc din greu trecând peste orice spaime, pericole şi mirosuri insuportabile, pentru a-şi îndeplini sarcinile de zi cu zi.

În fiecare episod, Mike Rowe prezintă telespectatorilor de ce anume este nevoie pentru a practica aceste meserii pe care unii nici nu le pot concepe.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite