UPC lanseazã un serviciu de internet wireless

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii UPC România, compania de comunicaţii prin cablu, pot beneficia de Internet wireless cu un abonament lunar de 8 lei (fără TVA).

Serviciul UPC Wireless permite clienţilor să conecteze simplu şi rapid între ele și simultan la internet - prin intermediul modemului - toate calculatoarele şi laptopurile din casă, precum şi alte dispozitive WiFi de tipul consolelor de jocuri, telefoanelor mobile, MP3 player-urilor, PDA-urilor sau imprimantelor.

În acest mod fişierele pot fi transferate între calculatoare şi toate dispozitivele pot utiliza conexiunea UPC la internet. Modemul permite conectarea prin cablu până la 4 calculatoare sau laptop-uri, precum şi alte dispozitive.

„UPC vine cu o soluţie «single box» pentru acces la Internet de mare viteză, o conexiune optimă de reţea wireless în întreaga casă şi servicii de voce. Prin intermediul noului serviciu de la UPC clienţii beneficiază de mai multă mobilitate, având acces la Internet de mare viteză oriunde în casă, fără cabluri”, a declarat  Raluca Milin Marketing & Sales Director UPC România.

De asemenea, un serviciu care vine în continuarea UPC Wireless este  SmartGuard. Acesta oferã o soluţie completa de securitate pentru calculatorul personal. Avantajele pachetului de securitate SmartGuard sunt urmatoarele:

–    Cele mai bune motoare de cautare pentru identificarea virusilor;
–    Cel mai rapid mod de up-date al bazei de date a virusilor;
–    Abonatii UPC de internet primesc solutia completa de securitate impotriva atacurilor informatice si a altor amenintari de pe Internet;
–    Abonatii UPC de internet beneficiaza automat de cele mai noi versiuni si up-date-uri periodice ale aplicatiei;

Din analiza datelor interne rezulta ca cea mai solicitata facilitate a serviciului Smart Guard o reprezinta controlul parental, care protejeaza copiii impotriva continutului nepotrivit, daunator si insistent de pe internet prin blocarea accesului la paginile respective.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite