Casa Albă a anunţat pe Twitter o conferinţă a lui Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Albă a anunţat pe Twitter o conferinţă a lui Obama
Casa Albă a anunţat pe Twitter o conferinţă a lui Obama

Casa Albă a anunţat pentru prima oară o conferinţă de presă a preşedintelui Barack Obama mai întâi pe site-ul Twitter, înainte de a recurge la celelalte mijloace tradiţionale.

Mai citiţi:
Un scriitor american a ales să îşi publice romanul pe Twitter

Familia regală britanică, pe platforma Twitter, de vineri
L.A.Times: Hillary Clinton apără eforturile Twitter în cazul Iranului
Twitter, noul reporter al lumii / Sondaj
VIDEO Teheran: Twitter, mai puternic decât CNN

În continuitatea campaniei prezidenţiale victorioase, administraţia Obama a recurs la tehnologiile cele mai recente, având ca obiectiv să atingă cât mai multă lume posibil şi să crească interacţiunea între public şi Casa Albă, menţionează AFP.

Preşedintele ar urma să abordeze chestiunea stării economiei americane, a şomajului care continuă să crească şi să vorbească despre eforturile pe care le depune pentru a fi adoptată înainte de sfârşitul anului o mare reformă a sistemului de sănătate.

Familia regală britanică dispune, de vineri, de o pagină personalizată pe platforma de micro-blogging Twitter, pentru a permite susţinătorilor să urmărească activităţile oficiale ale membrilor săi. "Twitter-ul regal" urmează să fie actualizat de echipe de angajaţi ai Palatului Buckingham, dar şi de la Clarence House, rezidenţa londoneză a prinţului Charles.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite