Sergiu Toader, contract pe cinci ani cu Realitatea-Caţavencu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Toader, contract pe cinci ani  cu Realitatea-Caţavencu
Sergiu Toader, contract pe cinci ani cu Realitatea-Caţavencu

Emil Hurezeanu, preşedintele trustului Realitatea- Caţavencu a trimis un mesaj angajaţilor prin care îi anunţa oficial venirea lui Sergiu Toader pe funcţia de manager de proiect al grupului.

Potrivit informării, contractul lui Toader este valabil pentru următorii cinci ani. „Chiar dacă perioada dificilă prin care trece piaţa de media încă nu s-a încheiat, acţionarul majoritar  a decis continuarea planului de investiţii concomitent cu reorganizarea şi restructurarea întregului grup“, spune Hurezeanu în e-mailul său.

Adică, deşi trustul trece prin reduceri salariale şi de personal, patronul Sorin Ovidiu Vântu intenţionează să continue dezvoltarea. Printre proiectele pe care Toader le va gestiona, se numără lansarea unui canal TV naţional în Republica Moldova, dezvoltarea şi consolidarea mediei electronice, precum şi deschiderea a trei staţii locale de televiziune: Galaţi, Iaşi şi Constanţa.

Îşi trimit angajaţii la traininguri

În plus, vor începe digitalizarea staţiilor pe care le operează. O altă decizie a conducerii este aceea de a-i trimite pe angajaţi în programe de training specializate în redacţii din străinătate. Toader a fost până în septembrie 2008 preşedintele trustului Realitatea-Caţavencu, moment în care acesta s-a retras, fiind înlocuit de Emil Hurezeanu.

Grupul Realitatea-Caţavencu include, printre altele, posturile TV Realitatea TV, The Money Channel, agenţia NewsIn, ziarele „Business Standard“ şi „Cotidianul“, săptămânalul „Money Express“.

Strategie

În ciuda reducerilor salariale şi de personal, Sorin Ovidiu Vântu, patronul grupului de presă Realitatea-Caţavencu, ţine la investiţiile sale.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite