Televiziunea Digi Sport va fi lansată pe 23 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Televiziunea Digi Sport va fi lansată pe 23 iulie
Televiziunea Digi Sport va fi lansată pe 23 iulie

Operatorul de telefonie şi televiziune prin satelit RCS&RDS lansează, pe 23 iulie, canalul TV Digi Sport. Postul va putea fi recepţionat fără costuri suplimentare, de către toţi abonaţii RCS&RDS, anunţă compania.

Digi Sport va avea transmisiuni în direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis, precum şi din alte sporturi interne şi competiţii internaţionale.

"Digi Sport este un proiect care s-a construit în jurul ideii de performanţă. Am dorit să oferim telespectatorilor un post TV în care vedeta principală să fie sportul de calitate. Pe Digi Sport, telespectatorul va putea urmări transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive din lume. Digi Sport este dedicat 100% pasionaţilor de spectacol sportiv de calitate", a declarat Teo Avramescu, directorul Departamentului Sport al televiziunii.

Noul post va emite 24 de ore din 24 şi va fi axat pe transmisiuni în direct din competiţi sportive naţionale şi internaţionale. În plus, potrivit comunicatului companiei, în grila de programe a Digi Sport vor fi cuprinse şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport.

Pe 23 iulie, când va fi lansat, postul va transmite în direct şi în exclusivitate meciul retur de calificare în Europa League, Steaua Bucureşti - UJPEST Budapesta. Meciul va fi urmat de o emisiune care-l va avea ca invitat special pe Cristian Ţopescu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite