Simona Pătruleasa, la ştirile TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta care a prezentat informaţiile sportive la Antena 1 şi la GSP TV se transferă la ştirile Televiziunii Române. Potrivit unor surse din TVR, nu a fost organizat niciun concurs pentru aducere Simonei Pătruleasa la pupitrul ştirilor.


Contactată de "Adevărul", Pătruleasa a declarat că nu poate să confirme nimic încă. "Aş vorbi despre ceva care nu este concret. Abia săptămâna viitoare mă voi întoarce în ţară şi o să pot spune mai multe", a declarat Pătruleasa pentru "Adevărul". Potrivit unor surse din interior, vedeta a fost prezentată ieri redacţiei Ştiri din TVR.

Pătruleasa a părăsit trustul Intact în luna aprilie. surse din industrie spuneau, la vremea respectivă că vedeta a sunat la trustul concurent, MediaPro, după ce a auzit că emisiunea ei de la GSP TV, „Interviurile Simonei”, a fost scoasă din grila de programe, pe motiv că făcea audienţe foarte scăzute. Aceleaşi surse afirmă că managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu, a aflat de telefonul dat de Pătruleasa la MediaPro şi i-a cerut să-şi prezinte demisia.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite