Simona Pătruleasa, foarte aproape de ştirile TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostă vedetă la Antena 1 şi la GSP TV, Simona Pătruleasa s-ar putea transfera la ştirile Televiziunii Române.

Potrivit unor surse din interiorul organizaţiei, nu s-a făcut niciun concurs pentru aducere Simonei Pătruleasa la pupitrul ştirilor TVR.

Aceeaşi sursă a mai spus că vedeta a fost prezentată luni redacţiei ştiri, însă nu se ştie încă ce grupaj va prezenta aceasta.

Pătruleasa neagă

Contactată de „Adevărul“, Pătruleasa a declarat că nu poate să confirme încă nimic. „Aş vorbi despre ceva care nu este concret. Abia săptămâna viitoare mă voi întoarce în ţară şi o să pot spune mai multe“, a spus aceasta. Mădălina Rădulescu, director interimar al departamentul Ştiri, a refuzat să comenteze informaţiile.

Pătruleasa a părăsit trustul Intact în luna aprilie. Surse din industrie spuneau, la vremea respectivă, că vedeta a sunat la trustul concurent, MediaPro, după ce a auzit că emisiunea ei de la GSP TV, „Interviurile Simonei“, a fost scoasă din grila de programe, pe motiv că făcea audienţe foarte scăzute.

Aceleaşi surse afirmă că managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu, a aflat de telefonul dat de Pătruleasa la MediaPro şi i-a cerut să-şi prezinte demisia. Pătruleasa a respins aceste informaţii.

„Nu mi-am dat demisia pentru că mi-a fost scoasă emisiunea din grila GSP TV. Era normal să fie scoasă deoarece au început meciurile din Liga 1 şi sunt transmisii“, a explicat ea.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite