Simona Pătruleasa, cu un picior în TVR?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 ar putea semna un contract de colaborare cu TVR, astfel încât postul public să aibă posibilitatea legală de a nu organiza concurs pentru ocuparea unui post de prezentator. Surse "Adevărul" susţin că vedeta ar putea prezenta, de la 1 august, Telejurnalul de weekend de la ora 20.00. 

În prezent, jurnalul de ştiri din weekend este prezentat de Mihai Rădulescu şi are unele dintre cele mai mari audienţe din cadrul ştirilor TVR. 

Mădălina Rădulescu, directorul Departamentului Ştiri din TVR, a infirmat informaţiile potrivit cărora Simona Pătruleasa ar fi semnat deja un contract pentru prezentarea ştirilor de la televiziunea publică. “În acest moment nu are niciun contract cu Departamentul de ştiri din TVR şi vă pot confirma acest lucru, ca director al Departamentului„, a declarat Mădălina Rădulescu. Aceasta nu a negat faptul că, în prezent, Pătruleasa poartă discuţii cu postul public de televiziune, fără să dezvăluie însă detalii despre aceste negocieri. “Dacă în prezent nu există un contract, nu înseamnă că el nu va exista nici în viitor„, a mai spus şefa ştirilor TVR.

Contactat de Adevărul, Mihai Rădulescu, prezentatorul Telejurnalul de weekend, a afirmat că nu ştie nimic despre posibila venire în TVR a Simonei Pătruleasa.

Pe de altă parte, Cezar Ion, fost director al Departamentului Producţie Editorială din TVR, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, televiziunea publică a înaintat o propunere Simonei Pătruleasa, propunere asupra căreia vedeta urmează să îşi dea sau nu acordul.

Potrivit lui Ion, în situaţia în care Pătruleasa va accepta oferta Societăţii Române de Televiziune (SRTv), televiziunea publică nu va organiza un concurs pentru ocuparea unui post de prezentator, aşa cum se procedează pentru angajaţii obişnuiţi. Găselniţa – contractul pe drepturi de autor. „Nu se fac concursuri pentru aşa ceva. Nu s-a făcut nici când a venit Bogdan Chirieac, nici pentru Mihai Cioceanu, de la matinal”, a spus Cezar Ion.

Până la difuzarea acestei ştiri, Simona Pătruleasa nu a putut fi contactată.

 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite