TVR nu organizează concurs la Direcţia Ştiri pentru că procesul cu Rodica Culcer nu s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TVR nu organizează concurs la Direcţia Ştiri pentru că procesul cu Rodica Culcer nu s-a încheiat
TVR nu organizează concurs la Direcţia Ştiri pentru că procesul cu Rodica Culcer nu s-a încheiat

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), Alexandru Sassu, nu organizează concurs pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Ştiri pentru că încă nu s-a încheiat procesul cu Rodica Culcer, fostul şef al acestui departament.

Potrivit NewsIn, în şedinţa de astăzi a departamentului de ştiri din TVR, Alexandru Sassu a explicat jurnaliştilor care îi cereau organizarea unui concurs pentru funcţia de director de ştiri că, în condiţiile unui proces cu Rodica Culcer, postul de director de ştiri nu poate fi scos la concurs.

Surse din TVR, citate de NewsIn, spun că nu s-a insistat pe discuţia care o viza pe Mădălina Rădulescu, deorece aceasta nu a fost prezentă la şedinţă, fiind în concediu. Alexandru Sassu a propus organizarea unui noi şedinţe când va putea fi prezentă şi Mădălina Rădulescu, directorul interimar al departamentului de ştiri.

În plus, în cadrul întâlnirii de astăzi, a fost prezentată situaţia economică a televiziunii publice, iar angajaţii au primit asigurări că nu se vor face restructurări.  

Săptămâna trecută, mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Ştiri din TVR cereau, printr-o scrisoare adresată lui Alexandru Sassu, înlocuirea directorului interimar al departamentului, Mădălina Rădulescu.

Rodica Culcer a dat în judecată TVR după ce, la sfârşitul anului 2007, Consiliul de Administraţie al televiziunii a transformat Direcţia Ştiri în Direcţia Emisiuni Informative şi Sport. În urma acestei decizii, Culcer nu a mai avut putere decizională în interiorul departamentului de ştiri. La conducerea acestui departament a fost numită, interimar, Mădălina Rădulescu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite