Realitatea TV va funcţiona după o nouă organigramă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Realitatea TV va funcţiona după o nouă organigramă
Realitatea TV va funcţiona după o nouă organigramă

Venirea lui Sergiu Toader pe funcţia de Project Manager al trustului Realitatea-Caţavencu produce schimbări serioase la nivelul structurii redacţiei de ştiri.

Astfel, din luna octombrie postul va avea o nouă organigramă, aceasta urmând să fie funcţională de la începutul lui 2010. Potrivit unor surse din interior, în noua formulă se va renunţa la funcţiile de Editor Of the Day (EOD). În schimb, vor exista patru producători generali.

Cătălin Popa, redactor‑şef Realitatea

Pe lângă acestea, au apărut modificări şi la nivelul conducerii televiziunii. Mihnea Vasiliu va deveni directorul executiv la Realitatea TV, post ocupat în prezent de Cătălin Popa. Contactat de „Adevărul“, Vasiliu a confirmat numirea, precizând totodată că îşi va păstra şi funcţia de director al Diviziei Quality. Întrebat ce obiective i-au fost impuse, acesta a declarat: „creşterea vânzărilor şi controlul costurilor“.

Cătălin Popa va trece pe poziţia de redactor-şef în locul lui Cristian Coman. La rândul său, Coman va coordona resursele interne şi va avea în subordine reporteri, prezentatori, şefi de producţie şi echipa tehnică live (care se ocupă cu transmisiunile în direct). În plus, Robert Tătăruş, până de curând director editorial al postului, se va ocupa de resursele externe, adică de relaţia cu corespondenţii. O altă schimbare este cea a producătorului ­Anamaria Lembrău, care devine coordonator la ­Newsdesk.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite