Televiziunea RTV, deţinută de Sebastian Ghiţă, devine România TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răsvan Popescu susţine că decizia de marţi a CNA va mai rezolva din problemele de litigiu
Răsvan Popescu susţine că decizia de marţi a CNA va mai rezolva din problemele de litigiu

CNA a decis marţi că RTV îşi poate schimba denumirea în România TV.

CITEŞTE MAI MULT DESPRE PROBLEMELE DE LITIGIU DINTRE REALITATEA TV ŞI RTV:
Realitatea Media a dat în judecată CNA şi cere suspendarea licenţei acordate RTV

RTV, în legalitate. CNA a aprobat emisia postului

CNA a aprobat emisia postului lui Ghiţă sub numele de RTV, din studiourile de la Casa Presei

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o adresă primită de la societatea Ridzone Computers SRL, care a solicitat Consiliului modificarea denumirii televiziunii RTV în România TV. Potrivit dosarului depus la CNA, sigla televiziunii România TV va fi asemănătoare celei RTV.

"Asta (modificarea denumirii televiziunii, n.r.) va mai rezolva din problemele în litigiu", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA. El a făcut referire la faptul că marca RTV a fost revendicată atât de societatea Realitatea Media SA, care deţine Realitatea TV, cât şi de Ridzone Computers SRL, care deţine licenţa postului RTV, controlat de Sebastian Ghiţă (fost manager al Realitatea TV).

Modificarea denumirii televiziunii RTV în România TV vine în contextul în care Realitatea Media SA a cerut în instanţă suspendarea utilizării mărcii RTV de către Ridzone Computers SRL. Dosarul a fost înregistrat pe 17 noiembrie la Tribunalul Bucureşti, având primul termen de judecată în 14 decembrie.

Pe de altă parte, Realitatea Media SA a dat în judecată şi Consiliul Naţional al Audiovizualului şi a cerut, printre altele, suspendarea Deciziei Consiliului din 9 iunie prin care a fost acordată o licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii RTV, al cărei control a fost preluat ulterior de Sebastian Ghiţă. Dosarul a fost înregistrat pe 1 noiembrie, la Curtea de Apel Bucureşti. Următorul termen de judecată în acest proces este pe 16 decembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite