Springer&Jacoby intră în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de publicitate Babel Communications s-a afiliat, începând cu luna iunie, la reţeaua germană Springer&Jacoby, devenind astfel Springer&Jacoby România.

Reţeaua nemţească va intra în acţionariatul firmei româneşti, însă Raluca Simu, Managing Partner Springer&Jacoby România, a refuzat să ofere mai multe informaţii în acest sens, din motive de confidenţialitate. „Ne doream afilierea la o reţea internaţională încă de anul trecut. Ne-am uitat în jur şi am căutat cel mai potrivit parteneriat“, a precizat Simu. Ea a mai spus că au mai fost în discuţii cu o altă reţea germană, însă acestea nu s-au finalizat.

Babel Communications a fost lansată în 1999 de Călin Diaconu, iar printre primii clienţi pe care i-a gestionat a fost Policolor. În 2008, Raluca Simu, fost director de comunicare la Millennium Bank, a achiziţionat 90% din agenţia de publicitate. Clienţii firmei au fost, de-a lungul timpului, Henkel România, Carpatina, Praktiker, Arcelor Mittal.

Springer&Jacoby are o vechime de 30 de ani şi este prezentă în 12 oraşe (Budapesta, Viena, Londra, Boston, Amsterdam, Milano, Madrid, Istanbul, Paris, Zurich şi Bucureşti). Printre clienţi se numără companii precum Mercedes, Volkswagen, Osram, Campofrio, Olympus, Coca-Cola. Reţeaua proaspăt intrată în România s-a remarcat la festivaluri precum Cannes, Clio şi Festivalul de la New York.

Agenţie cu vechime

Firma Babel Communica­tions a fost lansată în 1999 de Călin Diaconu, iar primul lor client a fost Policolor, alături de care a lansat vopseaua Spor. Agenţia s-a axat, până în 2008, pe clienţii din zona construcţiilor. Începând de anul trecut şi-a diversificat activitatea.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite