Jay Leno, audienţă-record la predarea ştafetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jay Leno a reuşit, vineri seara, la ultima ediţie a show-ului său, una dintre cele mai bune cifre de audienţă în cei 17 ani în care a prezentat „The Tonight Show“ la postul NBC, informează Mediaweek.com. Ratingul mediu a urcat până la 8,8%, cu o cotă de piaţă de 20%.

Emisiunea, ultima a show-ului care s-a întins pe durata a 17 ani, a înregistrat cele mai bune rezultate ale unei ediţii de vineri a show-ului moderat de Jay Leno la NBC. În aceeaşi emisiune, Leno a depăşit cu 126% media ratingului pentru semestrul al doilea (3,9%).

Exceptând apariţia preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, de la data de 19 martie, aceasta a fost emisiunea cu cel mai bun rating de la ediţia în care i-a fost adus un omagiu lui Johnny Carson (cel pe care l-a înlocuit Jay Leno la pupitrul „The Tonight Show“), difuzată la data de 24 ianuarie 2005.

Nu părăseşte NBC

Ultima săptămână a lui Jay  Leno ca moderator al programului „The Tonight Show“ i-a adus un rating mediu de 5,5%, cu 41 de procente mai mare decât media semestrului doi. Ultimul invitat al lui Jay Leno a fost chiar cel căruia i-a predat ştafeta, Conan O’Brien.

Acesta este considerat de către NBC cel mai potrivit personaj pentru a revitaliza formatul talk-show-ului nocturn difuzat încă din 1954. Popularul prezentator TV nu va rămâne pe drumuri, el va modera „Jay Leno Show“ începând cu data de 22 septembrie, cinci zile pe săptămână.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite