Bursă JTI pentru un editor „Forbes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursă JTI pentru un editor „Forbes“
Bursă JTI pentru un editor „Forbes“

Magda Munteanu, editor la revista „Forbes“ editată de Adevărul Holding, este unul dintre cei trei câştigători ai Burselor Europene JTI, care vor efectua un internship de trei săptămâni în cadrul uneia dintre instituţiile media europene BBC World Services, Euronews, Deutsche Welle sau European Voice.

„Mă aştept ca săptămâna de training la Bruxelles să fie intensă, inedită şi plină de informaţii noi. Perioada de internship care va urma, într-o redacţie internaţională, va fi o experienţă jurnalistică pe care o aştept de mult“, a declarat Magda Munteanu.

În afară de Magda Munteanu, alţi doi jurnalişti vor beneficia de un stagiu de trei săptămâni la unele dintre cele mai importante instituţii media europene: Adrian Bucur, editor şi prezentator la Prima TV, şi Ciprian Sasu, redactor ştiri Radio România.

Aflat la cea de-a treia ediţie, programul burselor JTI va trimite într-un trainig de o săptămână la Bruxelles opt jurnalişti care vor avea ocazia să întâlnească oficialii Uniunii Europene, precum şi reprezentanţii unor instituţii media din Europa.

Jurnaliştii au fost selectaţi pe baza interviurilor şi a seminarului introductiv de trei zile susţinut la Sinaia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite