Irina Radu pleacă de la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Radu pleacă de la Kanal D
Irina Radu pleacă de la Kanal D

Directorul de producţie al Kanal D, Irina Radu, va părăsi staţia de la 17 august. „Atunci când simţi că nu te mai dezvolţi, că nu ai unde să mai creşti, ci dimpotrivă, trebuie să faci ceva. Cei ca mine fac ceva să schimbe lucrurile“, a declarat pentru „Adevărul“ Irina Radu, motivându-şi plecarea.

Ea a mai spus că strategia postului era diferită în momentul în care s-a alăturat Kanal D (2006), dar că s-a schimbat între timp. „Viziunea era alta, erau mai multe producţii, atât interne, cât şi externalizate. În plus, şi ca strategie de management se mergea mai mult pe independenţa deciziei“, a explicat Radu.

Modificare de strategie

Pavel Stancev, Chief Executive Officer (CEO) al Kanal D a confirmat pentru „Adevărul“ faptul că staţia se axează, în prezent, mai mult pe producţii externe şi mai puţin pe emisiuni realizate în interiorul postului. Întrebat cine o va înlocui pe Irina Radu din funcţia de director de producţie, Stancev a spus că încă nu se ştie dacă această poziţie va mai fi ocupată, având în vedere că postul TV va avea, în principal, producţii externe.

În ceea ce priveşte proiectele de viitor, Irina Radu va experimenta „pe propriile picioare“, intenţionând să-şi deschidă o firmă. În plus, poartă discuţii pentru un contract de consultanţă chiar cu Kanal D. „Uneori eşti mai ascultat când vii din afara companiei decât când eşti în interior“, mai spune ea. Potrivit lui Stancev, Radu ar urma să consilieze Kanal D în ceea ce proveşte programele difuzate pe post.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite