Avram părăseşte „Cotidianul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost redactor-şef adjunct mai bine de cinci ani, Liviu Avram şi-a anunţat ieri colegii, printr-un e-mail, că demisionează, fără a preciza motivele. „Câtă vreme aşa stau lucrurile, nu are niciun rost să vorbesc despre motivele pentru care plec“, a precizat Liviu Avram în scrisoare.

Contactat de „Adevărul“, Avram a spus că decizia a venit din partea sa. „Am primit nişte oferte şi acum cumpănesc asupra lor“, a declarat Avram.

El a mai spus că în zilele următoare va decide încotro va merge. Întrebat dacă vrea să-i transmită ceva lui Nistorescu, Avram a declarat: „Am vorbit cu Nistorescu astăzi (n.r.- 11 august) şi am convenit, ca doi oameni civizilizaţi, să încetăm raportul de lucru cu acordul părţilor de la 1 septembrie“.

Pătrăşconiu merge la Realitatea TV

Decizia lui Avram vine după ce luni, Cornel Nistorescu, director „Cotidianul“, a numit-o pe Oana Stănciulescu redactor-şef la ziar. Ea a mai lucrat cu Nistorescu la „Evenimentul zilei“, unde a fost redactor-şef adjunct între 2000 şi 2005.

După ce a fost demis fără a fi anunţat personal, Cristian Pătrăşconiu, senior editor „Cotidianul“, va rămâne comentator la Realitatea TV. „E un început de colaborare cu Realitatea TV. În acest moment nu ştiu ce voi face“, a spus Pătrăşconiu. „«Cotidianul» este, pentru o perioadă poate infinită, o parte din trecutul meu“, a conchis comentatorul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite