CRP dezaprobă conduita lui Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Român de Presă (CRP) a luat poziţie faţă de comportamentul jurnaliştilor Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu în discuţiile pe care le-au avut cu şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Cătălin Macovei.

„Clubul Român de Presă consideră că intervenţii de felul celor făcute de oamenii de presă Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac sunt un afront la adresa jurnaliştilor care îşi fac onest meseria şi trăiesc decent“, arată comunicatul.

Potrivit documentului, Clubul dezaprobă conduita profesională şi umană a celor doi oameni de presă şi crede că asemenea moduri de acţiune nu fac decât să aducă deservicii, „într-un moment în care preocuparea noastră trebuie să fie recâştigarea stimei faţă de profesia de jurnalist“.

În plus, Clubul Român de Presă şi-a manifestat surprinderea că reprezentanţi ai unor partide şi ai altor medii „care şi-au făcut o preocupare constantă din atacarea acestei organizaţii şi a mass-mediei găsesc de cuviinţă să facă apeluri ironice la luări de poziţie din partea Clubului“.

Clubul Român de Presă îi invită la moderaţie pe aceştipurtători de mesaje şi cere persoanelor publice şi jurnaliştilor să fie raţionali şi lucizi, chiar dacă suntem într-o perioadă politică agitată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite