Dan Diaconescu, "denunţat" la Parchet de CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu, "denunţat" la Parchet de CNA
Dan Diaconescu, "denunţat" la Parchet de CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a anunţat în şedinţa de astăzi că va sesiza Parchetul în legătură cu postul DDTV care, deşi a fost sancţionat pentru piratarea filmelor Warner Bros a căror transmitere a fost interzisă de Consiuliu, a continuat difuzarea acestor producţii.

Vicepreşedintele CNA, Ioan Onisei, a declarat astăzi, citat de Agerpres, că cea de-a doua televiziune a lui Dan Diaconescu a continuat să transmită o serie de filme artistice pentru care nu avea drept de difuzare, ca urmare Consiliul a decis să sesizeze Parchetul. 

CNA a amendat marţi DDTV cu 50.000 de lei (aproape 12.000 de euro) pentru că a difuzat ilegal filme din portofoliul unor mari companii, printre care Warner Bros. şi Universal Pictures. Mai mult, membrii Consiliului au interzis difuzarea de către DDTV a filmelor pentru care nu deţine drepturi TV.

Deşi Doru Iuga, reprezentantul DDTV, a promis la şedinţa de marţi că postul va opri transmiterea acestor producţii, Cristina Trepcea a afirmat că televiziunea a continuat să difuzeze astfel de filme, cum ar fi "Dansând cu lupii", de miercuri seara. În replică, Iuga a spus că filmul nu face parte dintre cele achiziţionate de la compania Sistem Cable (care a vândut ilegal aceste producţii), ci că are alte contracte cu societatea Neptun Media.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite