"Adevărul" rămâne numărul unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Adevărul" rămâne numărul unu
"Adevărul" rămâne numărul unu

Potrivit ultimelor date ale Biroului Român de Audit al Tirajelor, ziarul "Adevărul" rămâne ziarul cu cel mai mare tiraj de pe segmentul publicaţiilor de calitate şi în perioada aprilie-iunie.

Astfel, în cel de-al doilea trimestru al anului 2009 publicaţia a fost vândută în medie în 109.230 de exemplare pe apariţie. În luna iunie "Adevărul" a atins cel mai înalt nivel din ultimii ani: 126.176 de exemplare vândute pe apariţie.

Ziarul "Click" editat de Adevărul Holding a devenit cel mai vândut ziar din România cu 222.300 de copii vândute pe ediţie între aprilie şi iunie.

Trustul Ringier şi-a prezentat datele despre vânzări după ce, în primul val din mai, refuzase să facă acest lucru. Astfel, "Libertatea" a pierdut poziţia de lider având o medie a vânzărilor de 192.372 de exemplare.

Colecţia de carte lansată în luna martie de "Jurnalul Naţional" nu a reuşit să-i crească spectaculos vânzările. Dacă în luna aprilie "Jurnalul" era vândut în 90.096 de exexmplare pe apariţie, în iunie acestea au scăzut la 64.979.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite