Antena 1 şi Antena 3 au difuzat dreptul la replică solicitat de Adevărul Holding

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posturile Antena 1 şi Antena 3 au difuzat, miercuri seara, în emisiunile de ştiri, dreptul la replică solicitat de Adevărul Holding, editorul cotidianului „Adevărul“, în cazul „Enigma Otiliei“.

Cele două posturi de televiziune au fost obligate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) să difuzeze dreptul la replică al Adevărul Holding, după ce au transmis mai multe ştiri şi emisiuni defăimătoare la adresa acestuia referitoare la dreptul de publicare a romanului „Enigma Otiliei“.
La data de 5 mai, postul Antena 1 a primit o somaţie publică din partea CNA, pentru că a fifuzat acuzaţii la adresa Adevărul Holding fără a prezenta şi punctul de vedere al părţii acuzate, în confilictul legat de publicarea romanului „Enigma Otiliei“. Un alt post de televiziune din trustul Intact, Antena 3, a primit la rândul său o somaţie publică în şedinţa CNA de la data de 14 mai, în acelaşi scandal legat de publicarea romanului scris de George Călinescu. CNA a sancţionat ambele televiziuni cu somaţie publică şi le-a obligat să prezinte dreptul la replică solicitat de Adevărul Holding.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite