Cât de ieftin mai e să zbori cu low-costul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt din ce în ce mai frecvente cazurile în care preţurile biletelor low-cost ajung să fie la acelaşi nivel cu cele practicate de companiile aeriene de linie.

În lunile de vară, o călătorie cu avionul nu mai este nici pe departe atât de ieftină dacă alegi să zbori cu una dintre companiile low-cost. Cine a căutat în ultima perioadă bilete de avion către destinaţii din Europa a avut supriza să constate că preţurile acestora sunt aproape similare, dacă nu chiar identice, faţă de cele oferite de companiile de linie. Pentru a face o comparaţie am ales perioada de vacanţă , în a doua jumătate a lunii iulie, mai precis săptămâna 22-30 iulie, adică peste aproximativ două luni de zile. Destinaţia aleasă este Londra, unul dintre cele mai vizitate oraşe europene de către turiştii români.

Blue Air

Bucureşti (Băneasa) -Londra (Luton)

Un bilet cu plecare vineri, 22 iulie, şi întoarcerea duminică, 30 iulie costă 225 de euro, adică 933 de lei. Călătoria poate urca la 254 de euro de persoană dacă alegeţi şi un bagaj de cală.

Wizz Air

Bucureşti (Băneasa) -Londra (Luton)

În acelaşi interval de timp, călătoria (cu toate taxele incluse) costă 245 de euro. Dacă aveţi nevoie şi de un bagaj de cală, preţul biletului urcă la 275 de euro.

Află cât costă o cursă similară la companiile Lufthansa şi Austrian Airlinespe Forbes.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite