Cele mai scumpe schiuri din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a deveni un sport, schiul era un simplu mijloc de deplasare sau cel mult o pasiune. În prezent, producătorii de accesorii se luptă pentru supremaţie prin tehnologii tot mai avansate, care transformă schiul într-adevăr într-un lux. Astfel, schiul a devenit din ce în ce mai mult un sport exclusivist şi tot mai scump.

La un simplu raid prin magazinele specializate, Fischer Venom este cel care câştigă supremaţia în materie de preţ. Considerat un schi exclusivist, Venom ajunge la 5.499,9 lei şi se adresează celor care vor sa iasă în evidenţă, nu şi din tipare. Are aceeasi compoziţie ca un schi de competiţie şi este construit pe profilul celui de cupă mondială, fiind recomandat schiorilor avansaţi.

Pe poziţia a doua se clasează schiurile Atomic Race SL (4.600 lei), care beneficiază de tehnologia Doubledeck ce le face uşor de manevrat în probele de Slalom. Este folosit de cei mai mari schiori din lume şi se remarcă prin precizie.

Top trei este închis de Fischer Worldcup RC (3.285 lei), un schi de performanţă ce prezintă tehnologiile de Cupă Mondială precum şi inovaţia Flowflex de la Fischer. Construit pentru învingători, acesta este unul din modelele de top din gama de competiţie.

În topul celor mai scumpe schiuri din România se mai regăsesc Rossignol Radical 11 Mutix (2799,9 lei), un schi ambivalent care poate să îşi schimbe profilul dintr-un schi de coborâre într-un schi de slalom special, Elan SLX WaveFlex FusionRS (2699,9 lei), destinat celor care practică sportul la nivel de amatori, dar şi modelul Elan SPEEDWAVE 14 White Fusion (2674,9 lei), foarte bun pentru agrement.

Modelul Armada ARG (2.599 lei) ocupă locul 7 în top, iar datorită sistemului Elf Shoe Tech, schiul performează într-o varietate de condiţii.  Fischer RX6 (2.488 lei) este destinat celor care doresc atât distracţie cât şi schi pe pârtie,  în timp ce Armada ANT (2.399 lei) merge pe ideea "one size fits all" (o mărime pentru toţi - n.r).

Topul Forbes este încheiat de schiul Salomon Equipe 2V (2.249 lei),  unul din cele mai puternice şi stabile schiuri de performanţă pentru viteză maximă pe pârtie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite