Primul smartphone VERTU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

VERTU, liderul pieţei telefoanelor mobile de lux, a prezentat, la începutul acestei săptămâni, Constellation Quest, primul său smartphone.

Constellation Quest are sistem de operare Symbian, iar coordonatele sale tehnice cuprind 40 GB de memorie, display full VGA cu 16 milioane de culori, 11 antene care asigură conectivitate la nivel global. În plus, specificaţiile tehnice includ Bluetooth, GPS, acustică de înaltă fidelitate şi reducerea zgomotelor de fundal.

„Telefonul îmbină serviciile de lux cu cele mai recente tehnologii şi instrumente de business", a spus, cu ocazia prezentării, Perry Oosting, preşedintele VERTU.

Noul telefon VERTU introduce serviciul vertu.me, care oferă utilizatorului un cont de email integrat într-o serie de servicii de life style şi business. Datele sunt stocate pe serverele companiei şi pot fi recuperate în cazul pierderii aparatului. Nici acest model nu este lipsit de tasta VERTU Concierge, care îi pune utilizatorului la dispoziţie asistenţă pentru orice tip de solicitare, la orice oră, în nouă limbi de circulaţie internaţională.

Sutele de piese care compun Constellation Quest (şi care sunt asamblate de un singur om) sunt realizate din oţel inoxidabil, aur galben de 18 karate şi piele şi completate de taste din safir.

„VERTU Constellation Quest nu este un telefon nici agresiv, nici soft, ci direct", consideră Frank Nuovo, designerul VERTU.

Modelul din oţel şlefuit şi piele neagră sau argintie (disponibile de la începutul lui 2011) costă 5.500 de euro, cel din oţel lustruit, taste din safir şi piele neagră, roz sau maro - 6.500 de euro, iar varianta din aur galben şi piele neagră, cu taste din safir, ajunge la 19.500 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite