Cele mai frumoase hoteluri de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Ranga Aurora
Hotel Ranga Aurora

Umple-ți valiza cu pulovere de cașmir și pregătește-te de călătorie! Oricare dintre aceste cinci hoteluri este perfect chiar și pentru o iarnă polară

Unde altundeva ar fi mai potrivit celebrul colind american al lui Bing Crosby, „Let It Snow“, decât într-un iglu prevăzut cu saună? Pentru cei care visează să înceapă anul ciocnind pahare de şampanie Cristal într-o mare de zăpadă albă şi pufoasă există cinci destinaţii inedite care dovedesc din plin că, pentru un turist versat în materie de călătorii, un hotel cu multe stele trebuie să ofere mai mult decât lux desăvârşit şi confort.


Cuvântul-cheie care uneşte Blue Lagoon, Hotel Ranga, Post Hotel, Cheval Blanc sau Kakslauttanen este acelaşi: originalitatea debordantă! Indiferent cum vrei să te găsească noul an: în mijlocul unui izvor geotermal, într-un iglu sau într-un restaurant luxos, cu un platou de bunătăţi pregătite cu grijă de un bucătar premiat internaţional, ai de unde alege.


Hotel Ranga se află chiar în mijlocul celebrului „Cerc de Aur“ al Islandei, un traseu spectaculos presărat cu cascade, vulcani, gheţari şi gheizere. Pe de altă parte, Cheval Blanc, situat în Courchevel 1850, cea mai exclusivistă staţiune de munte din lume, este un mic altar închinat brandului Louis Vuitton. Pentru cumpărături urgente ai la dispoziţie o sanie trasă de cai al cărei „portbagaj“ este, de fapt, un geamantan supradimensionat al celebrei firme franţuzeşti LV. În schimbul a câteva sute de euro pe noapte, poţi adormi într-un pat luxos, cu aşternuturi fine, privind Aurora Boreală prin acoperişul transparent al… igluului tău de sticlă. Asta îţi oferă Kakslauttanen, un sat finlandez pitoresc, aşezat în mijlocul unei păduri de brazi la 100 de kilometri de graniţa cu ,,Mama Rusie”.

Citiţi mai multe despre acest subiect în noul număr al revistei Forbes România, la chioşcuri începând de luni, 28 decembrie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite