Terapia Forbes a ajuns şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terapia Forbes a ajuns şi în România
Terapia Forbes a ajuns şi în România

Celebrii americani Donald Trump şi Steve Forbes au vorbit publicului român prin intermediul hologramelor proiectate la evenimentul de lansare Forbes România. Lansarea Forbes România a coincis cu o premieră tehnologică. Pentru prima dată, un trust de presă românesc, Adevărul Holding, a apelat la proiecţia holografică.

Cu ajutorul tehnicii demne de Star Trek, la evenimentul de lansare de aseară al revistei de business life Forbes România au fost prezenţi investitorul american Donald Trump şi Steve Forbes, redactorul-şef al ediţiei Forbes din SUA.

„Veniţi” la Bucureşti prin intermediul imaginilor holografice, cei doi oameni de afaceri au vorbit despre efectele crizei economice, dar şi despre impactul pe care revista Forbes îl va avea în România.

„Acum se fac averile!”

Trump, printre ai cărui angajaţi se numără şi câţiva români, de care se declară mulţumit, spune că problemele economice din România trebuie privite ca o oportunitate. „Este momentul potrivit ca antreprenorii români să facă afaceri.

Acum se fac averile! Cea mai mare acumulare de finanţe personale va fi în următorii cinci ani”, a spus Trump în mesajul său prilejuit de lansarea Forbes România.

Potrivit acestuia, ţara noastră nu este singura aflată într-o situaţie dificilă. „Toate statele au probleme economice. România va ieşi cu bine din această situaţie”.

Lansarea Forbes a adus aseară importanţi oameni de afaceri

Forbes promite să fie un etalon pentru mediul de business din România. Lansarea Forbes România a adus aseară importanţi oameni de afaceri din mediul local.

image

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase s-au reîntâlnit aseară la Hilton



Pentru Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, întâlnirea a fost încă un prilej de a se aşeza confortabil la o discuţie amicală. Jovial ca întotdeauna, Năstase a mărturisit că a venit să fie alături de vechiul său prieten la cea mai importantă lansare a unei publicaţii de business în media românească.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat Octavian Radu (Diverta), Camelia Şucu (Class Mob), Florentin Ţuca şi Gabriel Zbârcea (Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii), Bogdan Baltazar (analist financiar), Veronica Savanciuc (Lowe), Ştefan Iordache (Leo Burnett).

Personalităţi mondiale ale economiei

Invitaţii speciali ai serii de miercuri au fost Leszek Balcerowicz, fost ministru de Finanţe al Poloniei, omul care în anii ’90 a introdus „terapia de şoc”, salvând astfel economia poloneză de la prăbuşire, şi Edmund Phelps, laureat al Premiului Nobel pentru Economie în 2006.

Leszek Balcerowicz a vorbit despre “Terapia de şoc şi Terapia Forbes”, iar Edmund Phelps, despre “Creativitatea antreprenorială care ne salvează din criză”.

Un moment amuzant al serii a reprezentat mărturisirea lui Trump referitoare la averea cu care figurează în Topul Miliardarilor Forbes. În discursul său transmis aseară prin intermediul hologramei 3D, el a spus că suma este subevaluată. În acest an, Trump figurează în clasamentul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari.

image

Dinu Patriciu a salutat venirea brandului în România



Dinu Patriciu, cel mai bogat român, singurul prezent în topul Forbes, a salutat venirea brandului în România. „Nu spun că revista Forbes va putea să devină un profesor pentru întreaga societate, dar cred că este o oglindă în care noi, oamenii de afaceri, trebuie să ne uităm”, a subliniat el.

Răzvan Corneţeanu, directorul general al trustului de presă Adevărul Holding, consideră că Forbes înseamnă performanţă în orice limbă. „Ambiţia noastră de a avea revista Forbes o dată la două săptămâni va fi răsplătită. Revista Forbes se potriveşte portofoliului Adevărul Holding”, a spus acesta.

 Redactorul-şef al publicaţiei de business life Forbes România, Adriana Halpert, crede că Forbes este dovada clară că un vis românesc poate deveni realitate. „Menirea publicaţiei este de a da idei oamenilor de afaceri, de a inspira, de a schimba mentalităţi”.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/FORBES4 FINAL.flv iurl=/editor_files/Image/forbes/video_forbes.jpg width=350 height=240 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite