Sorin Preda, crichetul şi afacerile imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Preda,  acţionar majoritar al companiei Global Vision, este nou-intrat în „Forbes 500 Miliardari“
Sorin Preda, acţionar majoritar al companiei Global Vision, este nou-intrat în „Forbes 500 Miliardari“

Cum aplică un antreprenor român, proaspăt intrat în topul miliardarilor, principiile din crichet pe piaţa de real estate.

Când îl întrebi cât de important este crichetul, sportul naţional din Anglia, pentru mediul de business din România, Sorin Preda, acţionar majoritar al companiei Global Vision şi nou-intrat în Topul „Forbes 500 de Miliardari," spune că pe teren nu se discută afaceri. „În jurul acestui sport se creează însă o comunitate", spune el.

Iar comunitatea din jurul Fundaţiei Crichet România, al cărui membru fondator este alături de alţi oameni de afaceri şi antreprenori, este alcătuită în special din expaţi care provin din Marea Britanie şi din fostele colonii ale Coroanei, ţări precum India şi Pakistan, în care acest sport este foarte popular. „Dacă între jucători apar şi interese comune de business, ele se acomodează mult mai uşor", explică Sorin Preda. Cu alte cuvinte, crichetul înseamnă şi oportunităţi de afaceri, dar mai ales o stare de spirit, un set de valori comune participanţilor, adică o bază comună de la care poate pleca dezvoltarea unui parteneriat economic.

Află pe forbes.ro mai multe detalii despre Sorin Preda şi proiectele sale

„Forbes 500 Miliardari"

Clasamentul celor mai bogaţi 500 de români este un produs high-quality. Topul «Forbes 500 de Miliardari», pe piaţă din 17 octombrie, va avea 400 de pagini şi va cuprinde interviuri în exclusivitate cu antreprenori care nu au ieşit până acum în public, poveşti în premieră ale oamenilor de afaceri din România, precum şi amănunte inedite din viaţa personală.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite