VIDEO Mic dejun de afaceri cu un miliardar român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Problemele mediului de afaceri autohton vor fi evidenţiate în fiecare lună de „Forbes România“
Problemele mediului de afaceri autohton vor fi evidenţiate în fiecare lună de „Forbes România“

Revista „Forbes România“ pune lunar faţă în faţă un miliardar român cu manageri de top şi consultanţi pentru a dezbate problemele mediului de afaceri autohton. La masa cu specialiştii invitaţi de „Forbes România“ a stat miliardarul Marius Cristescu. El se consideră dezavantajat în raport cu multinaţionalele.

Antreprenorii din România susţin că nu sunt sprijiniţi de mediul politic, de sistemul fiscal şi organizaţiile patronale, ceea ce limitează dezvoltarea lor şi favorizează multinaţionalele. „De 15 ani ne zbatem să aducem în faţa politicienilor adevăratele probleme pe care le avem, ca antreprenori", a spus ieri Marius Cristescu, proprietarul grupului Bega, în cadrul primei ediţii a evenimentului „Forbes Power Breakfast".

Citiţi şi:

Ce cadouri au primit de la Moşu' VIP-urile Constanţei

Marius Cristescu deţine alături de fratele său Emil Cristescu unul dintre cele mai mari holdinguri industriale din ţară, Bega, şi are o avere de 500-550 de milioane de euro, conform celei mai recente ediţii a clasamentului Forbes 500 Miliardari, apărută recent pe piaţă.

Mediul politic nu ne sprijină

Cristescu afirmă că s-a simţit de nenumărate ori defavorizat în competiţia cu multinaţionalele din România, consultanţii prezenţi la eveniment sugerând formarea unei asociaţii reprezentative a antreprenorilor români ca o alternativă de lobby la organisme precum Consiliul Investitorilor Străini. În acest moment, cei mai mulţi antreprenori consideră că decizia finală trebuie să le aparţină în exclusivitate, chiar dacă aceştia îşi numesc manageri pe anumite sectoare ale businessului lor, aşa cum spune Cristescu. Aflaţi mai multe despre evenimentul organizat de Forbes România în ediţia din 27 decembrie a revistei. 

Forbes Power Breakfast

Este un eveniment cu frecvenţă lunară, care presupune o întâlnire între oamenii de afaceri din topul Forbes 500 Miliardari şi manageri şi consultanţi de top de pe piaţa românească. Primul invitat a fost omul de afaceri Marius Cristescu, care deţine, alături de fratele său, Emil, grupul industrial Bega din Timişoara şi are o avere estimată la 500-550 de milioane de euro.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite