Aurel Eugen Muntean, necunoscutul din spatele Magazinului Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Eugen Muntean, necunoscutul din spatele Magazinului Victoria
Aurel Eugen Muntean, necunoscutul din spatele Magazinului Victoria

Fost sportiv de performanţă, antreprenorul din Sibiu a investit mult în imobiliare, cele mai importante active fiind Magazinul Victoria şi Hotelul Împăratul Romanilor.

54 de ani 200 milioane euro Imobiliare, turism Sibiu


Omul de afaceri Aurel Muntean face parte din acea categorie de antreprenori care ştiu să evite bine presa, activităţile companiilor sale ori amănuntele vieţii private fiind ţinute departe de ochii curioşilor. Născut în localitatea Buia-Stenea, judeţul Sibiu, Relu Muntean locuieşte în prezent în Bucureşti şi conduce de-aici cea mai mare parte din investiţiile sale. Afaceri foarte cunoscute, devenite deja branduri, sunt hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu, unde este preşedinte şi administrator, şi magazinul Victoria din Bucureşti.

Fost sportiv de performanţă al FC Inter Sibiu în anii de glorie '80, plecat apoi la Sportul Studenţesc, Relu Muntean a investit primii bani cu success în afaceri cu precădere imobiliare. 2009 a fost anul în care a ieşit pentru prima dată în atenţia publicului, întâi prin organizarea Cupei Davis la Sibiu, apoi prin candidatura depusă la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis. Deşi nu a câştigat, Aurel Muntean a fost susţinut de prietenul său Ilie Năstase dar şi de Ion Ţiriac.

Peste 400 de spaţii comerciale

Despre Aurel Muntean se spune că este un om deosebit, modest, cu mult umor dar extrem de discret şi rezervat. Cele peste 400 de spaţii comerciale deţinute de omul de afaceri sibian în întreaga ţară (mai ales în Sibiu şi Bucureşti) prin intermediul diferitelor companii la care este acţionar sau asociat generează venituri din închiriere de peste două milioane euro anual.

Cititi mai multe despre Aurel Muntean în Forbes 500 Miliardari, care a apărut din 6 octombrie pe piaţă

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite