Gisele Bundchen şi Tom Brady, cel mai bogat cuplu de vedete din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul de talie internaţională Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady au câştigat împreună 76 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, devenind cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

Nu degeaba se spune că "ban la ban trage". Iar când vorbim şi de vedete de talie mondială, matematica nu mai are nicio logică. Acolo unu plus unu egal milioane. Mai precis 283 de milioane de dolari au adunat cele mai bine plătite cupluri din lume în perioada mai 2010-mai2011.

În vârful piramidei se află modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady au câştigat împreună 76 de milioane de dolari. Brazilianca a prins un an formidabil, devenind primul model devenit miliardar. Ea a câştigat în 12 luni 45 de milioane de dolari. Iubitul ei, care şi-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, pentru 72 de milioane de dolari, a adus acasă anul trecut 31 de milioane de dolari.

Pe locul doi, despărţindu-i "doar" 4 milioane de dolari, se situează cuplul de cântăreţi Beyonce Knowles - Jay-Z. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. În acest cuplu, Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obţinută de Jay-Z.

Podiumul a fost completat de actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au ocupat poziţia a treia , cu venituri combinate de 50 de milioane de dolari, obţinute mai ales datorită rolurilor jucate de Angelina Jolie în filmele "Salt" şi "Turistul/ The Tourist", dar şi companiei de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite