„Forbes România“ a lansat topul celor mai influente femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Gheorghe, conduce topul celor mai influente 50 de femei din România. Ediţia „Forbes 50 cele mai influente femei“ are opt coperte diferite
Mariana Gheorghe, conduce topul celor mai influente 50 de femei din România. Ediţia „Forbes 50 cele mai influente femei“ are opt coperte diferite

Revista de business life a premiat cele mai marcante personalităţi feminine din România.

Revista „Forbes România", editată de Adevărul Holding, a lansat joi ediţia specială „Forbes 50 cele mai influente femei", număr cu opt coperte diferite,
fiecare cu câte o femeie ce ilustrează diferitele feţe ale influenţei.

Topul a fost lansat joi seara la Gala Forbes Woman de la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucureşti. În sală au fost prezente multe dintre cele 50 de femei care se regăsesc în paginile revistei. Şapte dintre cele mai influente femei din România au urcat pe scenă, unde au primit premii speciale. 

La ora 19.30, sala de la Hilton era plină. Femei de toate vârstele, frumoase, puternice, îmbărcate în ţinută de seară, socializau aşezate la mesele rotunde şi elegante. Mai rămâneau doar 10 minute până ce Ionuţ Bonoiu, redactor-şef „Forbes România", şi Ionuţ Ancuţescu, redactor-şef adjunct, aveau să urce pe scenă. Decernarea premiilor a fost deschisă de pianistul Mircea Tiberian şi de cântăreaţa Nadia Trohin, care au pus cântece din Bucureştiul interbelic pe ritmuri de jazz. Măriuca Talpeş, fondatorul şi faţa nevăzută al celui mai cunoscut produs software românesc, Bitdefender, a fost prima care a urcat pe scenă.

A doua doamnă premiată a fost Anca Vlad, proprietara Fildas Group. Au mai fost premiate designerul Maria Lucia Hohan, Violeta Ciurel, CEO Axa Asigurări, despre care cei de la „Forbes România" au spus că reinventează domeniul asigurărilor, şi Doina Crângaşu, director executiv la Caritas România, pentru acţiunile filantropice şi umanitare pe care le-a întreprins. Pe scenă a urcat şi alpinista Crina Coco Popescu, cea mai tânără dintre toate femeile din sală, dar şi din topul realizat de „Forbes România". La doar 16 ani, tânăra a stabilit şapte recorduri mondiale în escaladat de munţi.

Mariana Gheorghe,pe primul loc

Marele premiul al serii a fost oferit Marianei Gheorghe, CEO Petrom. „Cred că influenţa este de grup, de echipă, de comunitate şi atunci putem face diferenţa. Valoarea unui om stă în ceea ce face şi ceea ce-şi propune. Influenţa vine din a face diferenţa în viaţa ta şi în viaţa celor pe care-i atingi", a spus Mariana Gheorghe, cea mai influentă femeie din România.

Şefa Petrom a mai vorbit despre succesul Crinei Coco Popescu, a felicitat-o şi i-a oferit omagiul ei şi al tuturor femeilor din sală.  Gala a fost susţinută de EximBank România, Pernod Ricard Romania, Azay şi Hilton. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite