Citiţi în Forbes: Bani din lumini şi umbre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi în Forbes: Bani din lumini şi umbre
Citiţi în Forbes: Bani din lumini şi umbre

O muncǎ începutǎ în joacǎ s-a transformat pentu Alex Bideac şi Gabi Tudor într-o afacere de 240.000 de euro pe an. Ovidiu Marincea

Aflaţi din numărul şase al revistei Forbes România, care apare pe piaţă luni, 1 iunie, cum doi puşti din Bucureşti au reuşit să facă un business din lumini colorate.

Gabi Tudor are 21 de ani, mult gel în pǎr şi un laptop personalizat pe care îl poartǎ dupǎ el aproape întotdeauna. Dupǎ cum aratǎ, ai zice cǎ nu şi-a terminat încǎ liceul, însǎ el este proprietarul unei firme de organizat evenimente şi furnizare de sisteme de sunet şi lumini.

Ultimul contract l-a încheiat în urmă cu două săptămâni cu o firmă de medicamente, căreia Tudor „le-a aranjat“ un stand de 18 metri pătraţi, în cadrul unui târg care a avut loc la Sinaia. Pentru aceste servicii, tânărul antreprenor a încasat 30.000 de euro.

Cu banii câştigaţi, el îşi va mai achiziţiona câteva echipamente noi, pentru că s-a angajat să doteze şi un club din Bucureşti cu lasere, scenǎ de lumini, boxe şi ecrane colorate. Un alt contract de câteva zeci de mii de euro. Împreună cu partenerul sǎu de afaceri, Alex Bideac, care are 26 de ani a înfiinţat firma Zeedo Lights&Sounds care are obiect de activitate amenajarea de cluburi, standuri de prezentare sau evenimente artistice. După niciun an de funcţionare, Zeedo a înregistrat o cifră de afaceri de peste 240.000 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite