O zi până la Maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, cinematograful Patria vă aşteaptă la întâlnirea cu Florin Piersic. Evenimentul se anunţă plin de surprize. Invitaţi speciali, proiecţii şi personaje de neuitat, povestiri „din culise”, popcorn din partea casei şi o sesiune de autografe.

Maratonul Filmelor Adevărul dă startul mâine, de la ora 19.00, la cinematograful bucureştean Patria, cu proiecţia filmului „Drumul oaselor”. Urmează o pauză, timp în care actorii Florin Piersic, Szabo Cseh şi Iurie Darie vor împărţi autografe şi vor purta discuţii cu publicul.

De la ora 22.00, maratonul va continua cu pelicula „Colierul de turcoaze”, a treia din Colecţia Mărgelatu, apărută pe marile ecrane în 1985, în regia lui Gheorghe Vitanidis.

Shopping cu DVD-uri

Maratonul continuă în alte trei cinematografe din ţară, cu aceleaşi proiecţii şi acelaşi program de vizionări. Este vorba de cinematograful Republica din Iaşi, cu o capacitate de 848 de locuri (pe 1 noiembrie), Republica  din Cluj, cu 960 de locuri (pe 8 noiembrie) şi Timiş din Timişoara, cu 650 de locuri (pe 15 noiembrie).

Accesul în sală se va face pe baza unui ziar „Adevărul” din ziua respectivă.

În schimbul „biletului”, participanţii la maraton vor primi câte două pungi cu ­popcorn şi vor avea ocazia să intre în posesia unor autografe din partea lui Florin Piersic. În plus, cele mai noi colecţii de filme „Adevărul” vor putea fi cumpărate de la standuri special amenajate.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite