Bine aţi venit în Turcia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caută la chioşcuri "Adevărul Magazin de Duminică", împreună cu al cincilea DVD din seria "Hai-hui prin Europa", la preţul de 5 lei! Numărul acesta din "Adevărul Magazin de Duminică"

Caută la chioşcuri "Adevărul Magazin de Duminică", împreună cu al cincilea DVD din seria "Hai-hui prin Europa", la preţul de 5 lei!

Numărul acesta din "Adevărul Magazin de Duminică" vă oferă ocazia să faceţi o excursie prin Republica Turcă, ţară ce se întinde pe două continente şi are graniţe cu opt state.

Ghid vă este Justine Shapiro, alături de care veţi vizita ruine ce datează dinainte de era noastră, unele dintre cele mai frumoase moschei din lume, celebrele bazare turceşti, iar la final vă oferă o după-amiază relaxantă la băi.

Călătoria începe din Efes, ale cărui ruine datează din anul 700 î.H. După o gură sănătoasă de istorie sunteţi invitaţi la o croazieră pe Mediterana, sau Marea Albă, spre Coasta de Turcoaz.

În cazul în care doriţi să vedeţi cum arată unicele case păstrate de pe vremea sultanilor, Safronbolu este zona perfectă, după care veţi trece printr-una dintre primele comunităţi creştine din lume, Goreme

Redescoperirea Troiei

Dacă ajungeţi în Turcia nu rataţi capitala Ankara, o aglomerare urbană situată chiar în mijlocul stepei Anatoliene.

Dacă doriţi să mergeţi la plajă puteţi alege Antalia, care are în afară de plaje obişnuite de nisip, şi zone pietroase senzaţionale.

Nu uitaţi să treceţi prin Troia, ruinele oraşului antic.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite