Bine aţi venit în Turcia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul din această săptămână din "Adevărul Magazin de Duminică" vă oferă ocazia să faceţi o excursie prin Turcia, ţară care se întinde pe două continente şi are graniţe cu opt

Numărul din această săptămână din "Adevărul Magazin de Duminică" vă oferă ocazia să faceţi o excursie prin Turcia, ţară care se întinde pe două continente şi are graniţe cu opt state, între Peninsula Anatolia şi Munţii Balcani.

Dacă doriţi să mergeţi la mare, alegerea este greu de făcut între Marea Mediterană, Marea Neagră, Marea Egee şi Marea Marmara.

Ghid în această interesantă şi plină de istorie excursie vă este Justine Shapiro, alături de care veţi vizita ruine ce datează dinainte de era noastră, unele dintre cele mai frumoase moschei din lume, celebrele bazare turceşti, iar la final vă oferă o după-amiază relaxantă la băi şi croaziere.

Călătoria începe din Efes, ale cărui ruine datează din anul 700 î.H. În cazul în care doriţi să vedeţi cum arată unicele case păstrate de pe vremea sultanilor, Safronbolu este zona perfectă. Nu uitaţi să aruncaţi o privire printr-una dintre primele comunităţi creştine din lume, Goreme, care este opera troglodiţilor, un popor antic care şi-a săpat casele şi bisericile în piatră.

Caută la chioşcuri "Adevărul Magazin de Duminică", împreună cu al cincilea DVD din seria "Hai-hui prin Europa", la preţul de 5 lei!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite