Vă îngrozeşte gândul de a vă începe ziua la 4.30? Află ce businessmani de succes se trezesc devreme în fiecare zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi oameni de business de succes care fac în fiecare zi lucruri spectaculoase se trezesc la ore de care nici nu vrem să auzim. Se pare că unii vor cu orice preţ să înceapă ziua de lucru înaintea celorlalţi, ca să fie cu un pas înaintea competitorilor, după cum scriu jurnaliştii de la Business Insider, care au aflat la ce ore se trezesc managerii lumii.

Şeful General Motors, Dan Akerson, doarme rar peste ora 4.30 sau 5, pentru a putea vorbi cu partenerii din Asia, care se află pe un alt fus orar. Totuşi, el nu se plânge de jobul său pe care îl cataloghează drept "complex şi interesant şi captivant". De asemenea, Akerson spune că face multe nopţi albe din cauza jobului.

Succesorul lui Steve Jobs de la Apple, Tim Cook poate fi văzut la ora 5 dimineaţa la sala de fitness. Asta pentru că mailurile şi le-a trimis deja la 4.30.

Şeful Disney, Robert Iger, se trezeşte în fiecare dimineaţă la 4.30 pentru a citi presa, mesajele primite şi asculta muzică, de abia apoi merge la birou.

David Crush, şeful Virgin America, îşi pune ceasul să sune la 4,15, răspunde tuturor e-mailurilor din ziua anterioară şi ascultă radiourile de sport, apoi merge la sala de gimnastică.

Howard Schultz, CEO-ul lanţului de cafenele Sturbucks, începe ziua cu o plimbare cu bicicleta împreună cu soţia şi cu toate astea este deja la birou la ora 6. Jurnaliştii de la Business Insider mai spun că preşedintele companiei, Michelle Gass, s-a trezit la 4.30 în fiecare zi, timp de 15 ani. Toată cafeaua aia trebuie să fi fost de vină, comentează ziariştii!

Directoarea generală a Avon Products, Andrea Jung, se trezeşte la ora 5 şi face gimnastică, după care se pregăteşte pentru o nouă zi d lucru, însă nu ajunge la birou înainte de 8.

Fostul preşedinte american George W Bush, era şi el extrem de matinal în timpul mandatului său: la ora 6,45 se afla deja la birou. Uneori îşi exaspera subalternii convocând chiar şedinţe înainte de ora 7.

Nu ar fi fost singurul preşedinte american extrem de matinal. Benjamin Franklin susţinea că: "devreme la culcare, dar şi trezitul devreme, fac omul sănătos, bogat şi înţelept". El se trezea în fiecare zi la ora 5 şi se întreba: "Ce lucru bun ar trebui să fac azi?".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite