Compania feroviară din Franţa va trebui să plătească despăgubiri unei femei care a fost concediată din cauza întârzierilor trenurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania feroviară naţională din Franţa trebuie să plătească despăgubiri unei femei care şi-a pierdut locul de muncă deoarece trenul care trebuia să o ducă la job a fost amânat în mod repetat. Decizia a fost luată în instanţă.

Soazig Parassols, de 25 de ani, a încercat să devină secretară la o firmă de avocatură din Lyon, în iunie 2010, însă nu a reuşit să treacă de perioada de probă. Compania a susţinut că întârzierile repetate ale acesteia i-au adus prejudicii, potrivit expatica.com.

Parassol locuia în Amberieu, la 37 de mile distanţă de Lyon, şi a întârziat de cel puţin şase ori într-o lună de probă, între 10 şi 75 de minute.

Compania de trenuri va trebui să îi plătească femeii 1.500 de euro, fiind totuşi departe de suma cerută de ea - 45.000 de euro.

Potrivit BBC, nu este pentru prima dată când SNCF trebuie să plătească pentru întârzierile călătorilor. În 2010, un avocat a primit 5.000 de euro pentru că a pierdut o conexiune la Nimes din cauza unei erori a comutatorului de pistă. El trebuia să ajungă la o întâlnire importantă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite